HANCI İNŞAAT

Alçıpan Uygulama

Onarım ve tadilat işlerinde lider firma.

TEMASA GEÇ

Onarım

Evinizde ya da çalışma alanınızda zaman zaman birtakım yapısal sorunlar meydana gelebilir. Bu sorunlar; tesisat, kombi&petek temizliği, boya&badana işlemleri, seramik ya da parke döşeme, duvar kırma gibi evin genel yapısı ile ilgili ortaya çıkan sorunlar olabilir. Bu tür problemlerle karşı karşıya kaldığınızda onarım hizmeti sunan kaliteli bir firmaya ihtiyaç duyarsınız. Her türlü inşaat işlemlerinde güvenle tercih edebileceğiniz bir marka olarak bakım, onarım sürecini kolaylıkla atlatabileceğiniz bir hizmetle karşınızdayız. Uzun yıllardır inşaat sektöründe lider konumunda olan bir marka olduğumuz için sizleri en doğru şekilde yönlendiriyor ve bakım işlerinizde sizlere rehberlik ediyoruz.

Onarım geniş bir çalışma alanını kapsamaktadır. Evinizin her alanında bu konuda çalışma yapılabilir. Her işte olduğu gibi bu iş için de dikkat edilmesi gereken ince noktalar var elbette. Bir kere onarımı gerçekleştirilen bölgenin tekrar aynı problemle karşılaşmaması için dayanıklı malzemelerle, güçlü ve uzun ömürlü şekilde yapılması temel prensiptir. Bu konuda işinde ehlileşmiş ustalarımız sizleri asla mağdur etmeyecektir.

Her Türlü İnşaat Onarım İşleminde Lider Marka..

Eviniz ya da çalışma alanlarınız zamanınızı büyük oranda geçirdiğiniz yerlerdir. Buralarda geçirdiğiniz vakitlerin sıkıcı ve bunaltıcı olması hem dinlenmenizi, ailenizle eğlenmenizi hem de çalışma veriminizi düşürecektir. Ortamınızın ferah ve tadilat sıkıntılarından arınmış olması yaşam kalitenizi yükseltecektir. Bu kapsamda yardımına başvurabileceğiniz markamız, sizlere en iyi şekilde hizmet sunacaktır. Onarım işlemini başarılı şekilde gerçekleştirerek kısa sürede sizlere teslim etmeyi hedefleyen markamız, daima müşteri odaklı çalışır. İlerleyen süreçte mağduriyet yaşamamanız için gerekli tüm çalışmalar özveri ile yapılacaktır. Profesyonel ekibimiz eli pratik ve başarılı çalışma arkadaşlarından oluşmaktadır. İsteklerinizi dinleyerek ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize uygun bir çalışma sürdürülmektedir.

Kısa sürede çözüme kavuşacak basit işlemler için hayat standardınızı düşürmeyin! İnşaat onarım , ister istemez kişide yoğun bir stres oluşturur. Evin içinde yaşanan inşaat ev sahibi için de çalışanlar için de zordur. Ancak alanında uzman çalışanlarımızın kıvrak ve maharetli elleri sayesinde kısa sürede, en hasarsız şekilde bu süreci atlatacaksınız. Hizmetlerimiz hakkında geniş çaplı bilgi edinmek için lütfen firma yetkililerimizle iletişime geçin.

 

Tadilat

Tadilat işlemleri, özellikle evin içinde yapılıyorsa oldukça zahmetli ve yorucu olmaktadır. Ancak eğer profesyonel bir firma tarafından gerçekleştiriliyorsa kısa sürede muhteşem sonuçlar elde etmek mümkün. Senelerden beri inşaat sektöründe başarılarıyla adından söz ettiren markamız, ev içi bakım, onarım işlemlerinde de müşterilerinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Evinizin, ofisinizin ya da villanızın her türlü tadilat işlemlerini büyük bir ustalıkla yerine getirmek için kendini geliştirerek çalışmalarına devam eden firmamızdan aradığınız ilgiyi bulacaksınız. Mutfak, banyo, villa, ofis tadilatında kısacası hayatınızda öneme sahip kendinizi değerli hissedeceğiniz alanları yeniden yaratarak sizlere teslim ediyoruz. Duvar, zemin, ışıklandırma, boya, alçı, sıva gibi tadilata dair her şeyi büyük bir ustalıkla gerçekleştiriyoruz. Isıtma, elektrik, su tesisatı konusunda var olan bir aksaklık varsa onarılarak yeniden oluşmasını engellemeye yönelik çalışmalar yapıyoruz.

Tadilat oldukça geniş alanda düşünülebilecek bir uygulamadır. Desen, renk, kullanışlılık, tasarım gibi kapsama alanına dahil olan pek çok konu vardır. Elbette tüm bunların en iyi şekilde sağlanması genel olarak tadilatın istenen ve beklenen şekilde olmasını da sağlar.

Kusursuz Tadilat Hizmeti..

Evinizde yaşayabileceğiniz tüm yapısal sorunları çözerken estetiğini de göz ardı etmeyen, böylece müşterilerinin tam memnuniyetini kazanan markamız yeniliklere ayak uydurarak teknolojiden de en üst seviyede faydalanmaktadır. Bu bağlamda evinizi daha portatif, kullanışlı, ergonomik hale dönüştürüyoruz. Tadilat hizmetinden maksimum fayda göreceğiniz çalışmaları bünyemizde barındırıyoruz. Sizlere hizmet sunan ekibimiz; yeniliklerden haberdar, dinamik ve işinde başarılı çalışanlardan oluşmaktadır. İsteklerinize kısa sürede en iyi şekilde dönüş yapabilecek kişilerle hizmet yolumuzda yürümeye devam ediyoruz. Mekanınıza uzun yıllar severek kullanabileceğiniz bir form kazandırıp sizlere teslim ediyoruz.

Hizmetimiz süresince mekanınız için gerekli her şeyi alanında uzman mühendis, mimar, ustalarımız ve elbette sizinle düşünerek en iyisine birlikte karar veriyoruz. Tadilat işlemi, hassas bir işlemdir. Bu nedenle tüm bu detaylar atlanmadan titizlikle değerlendirilmelidir. Kusursuz hizmet ancak bu şekilde mümkün olacaktır. Siz de bu kusursuz hizmetten faydalanarak yüzünüzü güldürecek sonuçlara ulaşmak istiyorsanız firma yetkililerimiz ile irtibata geçebilirsiniz. Gerekli bilgilendirme tarafımızdan yapılacaktır.