HANCI İNŞAAT

Alçıpan Uygulama

İmar Barışında En Güvenilir İnşaat Markası…

TEMASA GEÇ

İmar barışı , sahibi olunan arsa üzerinde belediye izni olmaksızın bina inşa eden ve ikamet eden bireylere oturma izni alabilmeleri için başlatılan bir seferberliktir. Belediyelerin herhangi bir yere yapı inşa ederek işletmek ya da ikamet etmek için istediği pek çok belge vardır. Bu konuda bir  profesyonel desteği kaçınılmaz olmaktadır. Danışmanlık hizmeti alabileceğiniz inşaat firmaları bu konuda sizlere yardımcı olacaktır. Ancak elbette tercih edeceğiniz firmanın birtakım kriterlere sahip olması mağduriyet yaşamamanız için oldukça önemlidir. Kaliteli, güvenilir ve müşteri odaklı hizmet veren firmaları tercih etmeniz iyi olacaktır. Bir dizi aşamadan oluşan bu süreçte sizlere en iyi şekilde hizmet vermek için çabalayan Hancı İnşaat, güvenle tercih edeceğiniz bir markadır. Süreç boyunca sizlere gerekli bilgilendirmeyi yapacak ve yardımcınız olacaktır.

Süreç; proje incelenmesi, e-devlet başvuru desteği, ölçüm tespit, yapı kayıt belgesi, harç bedeli hesaplama, zemin tespit gibi aşamalardan oluşmaktadır. Hancı İnşaat, tüm bu aşamalarda sizlerin yanında yer alacaktır. Sonrasında izinli oturmanın ve işletmenin güvenci ile huzur içinde yaşayacaksınız.

İmar Barışında En Güvenilir İnşaat Markası..

İmar barışı sürecinde yapılan yanlış beyanlar ya da form doldurma işlemleri sizler için ileriye dönük ciddi problemler oluşturabilir. Bu süreci sağlıklı şekilde tamamlayabilmeniz için firmamız sizlere rehberlik edecektir. Alan hesaplamaları, gerekli belgelerin, tapu bilgilerinin işlenmesi, zemin tespit tutanağı gibi adımlar bizim tarafımızdan tamamlanacaktır. Kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde müşterilerinin de kaliteli yaşam sürmesini hedefleyen firmamız, çalışmalarını özveri ile sürdürmektedir.

İmar barışı Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı’nın sağladığı olanaklardan faydalanabilmek için şart olan bir uygulamadır. Bu nedenle, izinsiz bina inşa eden kişilerin muhakkak yaptırması gerekmektedir. Böylece kanunen haklarınızdan faydalanabilmeniz mümkün olacaktır. Aksi taktirde hak talep etmenize müsaade edilmeyecektir. Su, elektrik gibi birtakım tesisat işlemleri ve altyapısal sorunların bağlantısında kolaylık sağlanacaktır. Afet durumlarında kanun tarafından koruma altına alınabileceksiniz ancak imar barışından faydalanmadığınızda yeterli korumayı göremeyebilirsiniz.

İmar barışı ile haklarınızı güvence altına almak ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi edinebilmek için firma yetkililerimiz ile görüşebilirsiniz.