HANCI İNŞAAT

Alçıpan Uygulama

Beyaz renkli, mavi pencereli klasik Bodrum evleri…

TEMASA GEÇ

Şehir hayatından bunalanların ve yeşilliğe, denize hasret olanların ilk tercihi olan Bodrum evleri en konforlu şekilde sizler için dizayn ediliyor. Mavi ve yeşilin eşsiz uyumunda kendinizi kaybedeceğiniz, tam dinlenme halini yakalayabileceğiniz bu evlerde sizler için her detay düşünüldü ve en rahat olacağınız şekilde tasarlandı. Denize yakın, ferah ve serin evlerde elbette öncelikli dikkat ettiğimiz şey evin yapısı. Lüks yapıları, kaliteli malzemeler kullanılarak oluşturulmuştur. Tesisat, zemin, duvar gibi yapılar mağdur olmamanız için kusursuz şekilde yapılmıştır. Dolayısıyla tamir, onarım işlemleri ile sık sık uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.

Bodrum evleri inşaatı konusunda profesyonel bir marka olan Hancı İnşaat, senelerdir sektörde yer alarak müşterilerinden tam not almayı başarmış bir firmadır. Evlerin yapısından dekorasyonuna kadar her detay alanında uzman mühendis, mimar ve ustalar tarafından titizlikle düşünülmüştür. Bodrum sıcak bir bölge olduğu için, evler serin tutucu malzemelerle kaplanır. Size düşen tek şey serinliğin ve konforun tadını çıkararak keyfinize bakmak..

Lüks Bodrum Evleri

Konforu ve estetiği bir arada yaşayacağınız lüks Bodrum evleri beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayacaktır. Oldukça kullanışlı olan bu evlerde zevkinizi yansıtan dokunuşlar göreceksiniz. Çünkü eğitimli ve başarılı uzman ekibimiz, her tarza hitap eden yapıları ile müşterilerinin takdirini kazanmaktadır. Göz alıcı mimarisi ve portatif iç tasarımı ile kendinizi değerli hissetmeniz için özenle inşa edilen bu evlerde vakit geçirmek, sizler için büyük bir hobi olacak!

Özellikle şehirde devamlı yaşamak zorunda olan kişilerin adeta büyülendiği Bodrum evleri klasikten farklı olarak özgün dekorlarla süslenmiştir. Çağdaş desenler geleneksel motiflerle bir araya gelerek eşsiz bir tasarım meydana getirmiştir. Evlerin her bir alanı ile ayrı ayrı ilgilenilip en memnun olacağınız şekilde tasarlanmıştır. Mutfaktan banyoya salondan yatak odasına her alan, müşterilerimiz için özel olarak dizayn edilmiştir. Senelerdir sektörde başarıları ile adından sıkça söz ettiren Hancı İnşaat farkı ile memnuniyetinizin garantisini veriyoruz!

Siz de kendinize hak ettiğiniz değeri vermek istiyorsanız, Bodrum evleri tercih edebilirsiniz. Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi erişimi için firma yetkililerimizle görüşün!